Számláló

hírei 2022

A Storno cég vezető pozícióját hoszú éveken át megőrizte Európában, termékei számtalan országban ismertek voltak Írországtól egészen a Szovjetúnióig. A valós Storno-történet, avagy a hőskor az 1940-es évek végétől 1986-ig tart. Ekkor vásárolta fel a tengerentúli óriás, a Motorola az akkor már jelentős piaccal rendelkező dán céget. Ezt követően 1992-ig tartott az átmeneti időszak. Megjelentek a különféle Storno márkanévvel ellátott Motorola készülékek, majd 1992-ben a Storno márkanév végleg eltűnt a piacról.

Felhívnám a kedves olvasó, érdeklődő figyelmét: ez egy emlékoldal, melyen a saját gyűjteményemet és az évek során felhalmozott dokumentációt, ismeretanyagot szeretném megosztani, a kezdve a csöves készülékektől, az EPROM-vezérelt rádiókon át egészen a mikroprocesszoros rendszerekig. Nem folytatok alkatrész- és készülékbeszerzést, nem foglalkozom programok vagy szoftvercsomagok árusításával és dokumentumokat sem árusítok megrendelésre (ilyen céllal a Storno hivatalos utódját, a németországi Motorola GmbH-t vagy a dániai Motorola A/S-t kell megkeresni). Ezeken túl természetesen minden érdeklődőnek szívesen segítek ha kérdése, észrevétele lenne. Ez a weblap mindenkihez szól, legyen rádióamatőr, szervízes vagy csupán a rádiózás iránt érdeklődő. Esetleg olyan is aki még sosem hallott erről a típusról.

Nincs más hátra, mint hogy jó szórakozást, kellemes időtöltést és hasznos böngészést kívánjak ezen oldalak között! Ha tetszett a weblap, ne felejtsd el továbbadni a címet és beleírni a vendégkönyvbe! Ha pedig kérdésed van, használdd bátran a fórumot! Vagy írj egy e-mailt!Nincsenek hírek - nézz vissza később.


Közelgő Események

A vezetőség

Keresés Stornophone.hu